Få en sikker bolighandel med en boligadvokat

11 august 2022 admin

editorial

Hvis du skal købe en ejerbolig, er det vigtigt at have en boligadvokat med på råd. En ejendomsadvokat kan hjælpe dig med alt fra læsning af salgsopstillingen og dokumenter til økonomisk rådgivning.

Du kan undgå ubehagelige økonomiske overraskelser ved at konsultere en boligadvokat, inden du sætter din endegyldige underskrift på købsaftalen. Så hvis du ønsker at købe en ny bolig, skal du sørge for at tale med en professionel og kompetent boligadvokat først.

Ejendomsmægler er sælgers mand – boligadvokaten er din

Det er vigtigt at huske, at mens en ejendomsmægler arbejder for sælgeren, arbejder en boligadvokat for dig og vil derfor med større sandsynlighed have dine bedste interesser på hjerte. Det betyder, at det er værd at få rådgivning fra en boligadvokat, før at underskrive kontrakter eller aftaler.

Ejendomsmægleren vil ikke nødvendigvis have nogen form for interesse i at indvi dig i forhold som kunne have indflydelse på din beslutning om boligkøb. Men disse skal en dygtig og erfaren boligadvokat nok få afdækket!

Boligadvokat

Hvad arbejder en boligadvokat med?

En boligadvokat hjælper dig med alt, hvad der har med køb af en ejendom at gøre, fra start til slut. Dette omfatter opgaver som f.eks:

– Gennemgang af salgsopstillingen og dokumentationen

– rådgive dig om den bedste måde at købe ejendommen på

– at hjælpe dig med at forhandle salgsprisen

– udarbejdelse eller kontrol af købsaftalen

– at tage sig af overdragelsen af ejendomsretten (herunder skødet)

– at sikre, at sælger betaler eventuel udestående gæld på ejendommen

– rådgive dig om stempelafgift og andre skatter, der eventuelt skal betales ved købet.

En ejendomsadvokat kan også hjælpe, hvis du sælger en ejendom, men deres hovedfokus er normalt på at hjælpe købere. Så hvis du ønsker at købe en ny bolig, sørg for at tale med en ejendomsadvokat først. Det kan spare dig for en masse penge og besvær i det lange løb!

Flere Nyheder

05 januar 2024

Bøger om 2