Lad din lokale gulvmand udføre en grundig gulvslibning

05 april 2021 Astrid Pedersen

Når et trægulv bliver slidt bliver det ikke alene grimt og snusket at se på. Det vil også få en øget tendens til at danne splinter, idet overfladen på træværket tørrer ud og dermed bliver mere porøs.

Af samme årsag vil trægulvet suge alt fra støv til spildte væsker op hvilket vil give anledning til de misfarvninger som får gulvet til at fremstå nusset og uensartet. Er dit gulv præget af sådanne skønhedspletter behøver du dog ikke at fortvivle – hjælpen er nemlig kun en gulvafslibning væk.

Hvordan foregår en gulvafslibning?

En gulvafslibning udføres med en særlig maskine til formålet. Denne maskine er forsynet med en slibe rondel som påmonteres sandpapir og som roterer i det vandrette plan. Når maskinen køres hen over gulvet vil sandpapiret på skånsom men effektiv vis fjerne det øverste lag af trægulvet. Det er som oftest her de skæmmende pletter og slidmærker er indlejret, og disse vil således forsvinde som dug for solen.

Hvad kan jeg opnå ved afslibning af gulve?

Med afslibning af gulve udført af en dygtig gulvmand kan du opnår smukke, ensartede trægulve som fremstår friske og nye. Vælger du en beskyttende efterbehandling som supplement til din gulvafslibning vil du tilmed kunne opnå gulve som holder sig stærke og smukke i mange år fremover.

Hvem kan udføre en grundig gulvafslibning og efterbehandling?

Du bør altid overlade opgaven med afslibning og efterbehandling af dine trægulv til en dygtig og erfaren gulvsliber. Til dette formål kan du med fordel vælge Gulvkanonen ApS. Uanset hvor i Danmark du er bosat vil du altid kunne finde en Gulvkanonen ApS gulvmand i nærheden af din bopæl. Og hos Gulvkanonen ApS har du garanti for den høje kvalitet, til nogle af markedets mest kundevenlige priser.

Læs mere, og få et godt tilbud på en professionel gulvslibning, på Gulvkanonen.dk

Flere Nyheder

05 januar 2024

Bøger om 2