Tag på fisketur og oplev det vidunderlige ved fiskeri

27 februar 2020 kamilla_sonne

Fiskeri er en utrolig populær hobby og aktivitet i Danmark – og det er ikke uden grund. I vores lille land har vi nemlig de optimale betingelser med masser af kystlinje og hav. Derudover har vi et spændende liv i havet med et væld af spiselige fisk og skaldyr. Fiskeri er den perfekte måde at opleve kombinationen af naturens ro og spændingen ved at være på ”jagt”. Og nu er det blevet muligt for alle – store som små – at komme på fisketur på en professionel kutter og prøve, hvad det vil sige at være fisker. Uanset om man er rutineret fisker eller totalt nybegynder, er det den oplagte måde at opleve fiskeriet og måske være heldig at hente aftensmaden med hjem.

Kom på spændende fisketur

Det er nu blevet muligt for alle at komme med på fisketur  Øresund. Det er et rigtigt godt sted at starte sit fiskerieventyr, da det er relativt roligt vand med masser af fisk at fiske efter. Fx kan man komme på tur efter fladfisk eller torsk. Der er ture alle ugens dage, både om dagen og om aftenen. Samtidig er det relativt billigt, så de fleste kan være med. Hvis man vil opleve det spændende ved fiskeri på egen krop og nyde en dag på havet, er en spændende fisketur det oplagte valg.

Fiskeri er for alle

http://fishing.dk/ kan du få det fulde overblik over alle tilgængelige fisketure og deres priser. Der er pladser til både børn, voksne og pensionister. Derudover tilbyder de både dagsture, aftenture, pensionistture, familieture og gruppeture. Uanset hvem man er, kan man altså få lov at opleve det spændende og udfordrende ved fiskeri fra en professionel kutter. Det er ganske nemt at booke online, når man har fundet en ledig tur. Så hvad venter du på? Kom i gang med at fiske allerede i dag!

Flere Nyheder

05 januar 2024

Bøger om 2